Krystaller, ædelstene og orgonitter - Krystal styrker P til R-Amuletternes verden

Crystal Powers P til R

Pearl: Disse sten er symbolske for et rent hjerte og uskyld. Det bruges til at afbalancere følelserne. Det er en meget plejende sten, men den vil holde negativitet, indtil den kan renses. De hjælper med at stabilisere sindet og stimulere hjertet. Det siges også, at perlepulver kan bruges på huden som en hudcreme til vidunderlige effekter.

Peridot: Denne sten er en visionær sten og bruges til sundhed og velstand. Det hjælper os med at oprette forbindelse til vores skæbner og forstå formålet med vores eksistens. Det kan hjælpe kroppen med at frigive toksiner og med mental rensning.

Petrified Wood: Det siges at hjælpe huden og muskelvævet. Dette sten hjælper dig med at blive mere opmærksom på alle ting i naturen. Det kan også hjælpe bæreren med at forbinde sig med tidligere livsoplevelser og problemer og bringe dem frem i lyset, så de kan håndteres i dette liv.

Kvarts Ur: Der er så mange forskellige slags kvarts og i en regnbue af farver. Det er kendt som den mest alsidige helbredende sten. Det bruges til harmoni og sende vejledning til andre. Stenen bruges også til at afbalancere Aura. Rose Quartz siges at forstærke livets kærlighed til andre fra bæreren.

Rhodonite: Det kaldes kærlighedsstenen. Det beroliger hjertet og hjælper med jording og balance. Det giver os mulighed for at fokusere på opgaver og få slippe af forvirring. Det kan også hjælpe med åndelig helbredelse og kommunikation.

Rubin: Denne dybrøde sten hjælper med blodsukkerniveauet og giver energi efter udmattelse. Det vil forstærke bærerens positiv og negativ energier, så vær forsigtig. Det kan også bringe vrede til overfladen meget hurtigt. Stenen vil hjælpe med healing og forbedrer den psykiske evne og indsigt.

 

Tilbage til bloggen